Teambuildingsuitje Schagen


categorieën uitjes Schagen!

Sportieve activiteiten Schagen

(0)

Spelprogramma's Schagen

(0)

Quizzen in Schagen

(0)

Teambuilding Schagen

(0)

Workshops Schagen

(0)

Vrijgezellenuitjes Schagen

(0)

Interactieve Uitjes Schagen

(0)

Rondleidingen Schagen

(0)

Individuele uitjes Schagen

(0)

Teambuildingsuitje Schagen

Uniek teambuildingsuitje Schagen beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Schagen. Wij zorgen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Het centrum en omgeving biedt een scala aan mogelijkheden voor originele uitjes en evenementen. Schagen is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Schagen in de volksmond ook wel ‘de Kaasstad’. Maar naast kaas heeft Schagen meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij Schagen de opmars van de Spanjaarden wist te stoppen. Dit leidde tot de bekende uitdrukking “bij Schagen begint de Victorie!” Fraaie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie. Maar Schagen staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele terrasjes en geniet van een heerlijk drankje!

Geniet van een uniek teambuildingsuitje Schagen met uw gezelschap!

Een origineel teambuildingsuitje Schagen beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfs- of afdelingsuitjes in Schagen graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagje uit met de collega’s. Wij laten u daarom tijdens uw teambuildingsuitje Schagen graag kennis maken met deze mooie stad. Van actieve spelprogramma’s door het centrum van Schagen tot aan gezellige dinerspellen bij een horecalocatie. Wij maken uw teambuildingsuitje Schagen op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw teambuildingsuitje Schagen kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Schagen!