Teamuitjes Schagen


categorieën uitjes Schagen!

Sportieve activiteiten Schagen

(0)

Spelprogramma's Schagen

(0)

Quizzen in Schagen

(0)

Teambuilding Schagen

(0)

Workshops Schagen

(0)

Vrijgezellenuitjes Schagen

(0)

Interactieve Uitjes Schagen

(0)

Rondleidingen Schagen

(0)

Individuele uitjes Schagen

(0)

Teamuitjes Schagen

Unieke teamuitjes Schagen beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Schagen. Wij zorgen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Het centrum en omgeving biedt een scala aan mogelijkheden voor originele uitjes en evenementen. SSchagen, wat in het Westfries ook wel ‘Skagen’ wordt genoemd, is een stad gelegen in de gelijknamige gemeente Schagen. De stad ligt in het noord-westen van Westfriesland en telt ongeveer een kleine 20.000 inwoners. Het grootste deel van de Gemeente Schagen ligt nog net binnen de Westfriese Omringdijk, die heeft gezorgd dat de Westfriezen droge voeten hielden . De inwoners van Schagen worden van oudsher ‘Schagenezen’ genoemd. Behalve als “Skagen” wordt ook vaak naar Schagen verwezen met de titel “Magnusveste”, naar de legendarische ridder Magnus van Schagen, die aan de kruistochten zou hebben deelgenomen. Het centrale plein van Schagen ‘De Markt’ vormt de kern met vele cafés en restaurants. Tevens vinden hier ook jaarlijks mooie evenementen plaats als de Schager Markt, het zogenoemde Paasvee waarbij de kroegen vol stromen vanaf begin middag, en het welbekende Popweekend met verschillende optreden op het grote podium centraal op het plein!

Genieten van unieke teamuitjes Schagen met uw gezelschap!

Originele teamuitjes Schagen beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfs- of afdelingsuitjes in Schagen graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagje uit met de collega’s. Wij laten u daarom tijdens uw teamuitjes Schagen graag kennis maken met deze mooie stad. Van actieve spelprogramma’s door het centrum van Schagen tot aan gezellige dinerspellen bij een horecalocatie. Wij maken uw teamuitjes Schagen op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over de vele mogelijke teamuitjes Schagen kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Schagen!