Themafeest Schagen


categorieën uitjes Schagen!

Sportieve activiteiten Schagen

(0)

Spelprogramma's Schagen

(0)

Quizzen in Schagen

(0)

Teambuilding Schagen

(0)

Workshops Schagen

(0)

Vrijgezellenuitjes Schagen

(0)

Interactieve Uitjes Schagen

(0)

Rondleidingen Schagen

(0)

Individuele uitjes Schagen

(0)

Themafeest Schagen

Een uniek themafeest Schagen beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Schagen. Wij zorgen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Het centrum en omgeving biedt een scala aan mogelijkheden voor originele uitjes, feesten en evenementen. Schagen, wat in het Westfries ook wel ‘Skagen’ wordt genoemd, is een stad gelegen in de gelijknamige gemeente Schagen. De stad ligt in het noord-westen van Westfriesland en telt ongeveer een kleine 20.000 inwoners. Het grootste deel van de Gemeente Schagen ligt nog net binnen de Westfriese Omringdijk, die heeft gezorgd dat de Westfriezen droge voeten hielden . De inwoners van Schagen worden van oudsher ‘Schagenezen’ genoemd. Behalve als “Skagen” wordt ook vaak naar Schagen verwezen met de titel “Magnusveste”, naar de legendarische ridder Magnus van Schagen, die aan de kruistochten zou hebben deelgenomen. Het centrale plein van Schagen ‘De Markt’ vormt de kern met vele cafés en restaurants. Tevens vinden hier ook jaarlijks mooie evenementen plaats als de Schager Markt, het zogenoemde Paasvee waarbij de kroegen vol stromen vanaf begin middag, en het welbekende Popweekend met verschillende optreden op het grote podium centraal op het plein!

Geniet van een uniek en origineel themafeest Schagen met uw gezelschap!

Een origineel themafeest Schagen beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfs- of afdelingsfeesten in Schagen graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagprogramma of avondfeest met de collega’s. Wij laten u daarom tijdens uw themafeest Schagen graag kennis maken met deze mooie stad. Van activiteiten door het centrum van Schagen tot aan gezellige dinerspellen en feestavonden bij een horecalocatie. Wij maken uw themafeest Schagen op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw themafeest Schagen kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Schagen!