Magische Dinnershow Zaandam!
Omschrijving

Dit Magisch diner is een compleet avondvullend programma in Zaandam, waarin de wereld van magie en een heerlijk diner samen komen. Tussen de gangen door presenteren we u een show vol trucs aan tafel en op het podium. Laat u betoveren tijdens deze avond vol magie en een heerlijk driegangen diner. Geniet van een Magische goochelshow Zaandam! 

Ontvangst

U en uw gasten worden ontvangen met een heerlijk voorgerecht. Maak u klaar voor een complete avond vol magie op het podium en op uw bord!

Goochelshow Zaandam!

Geniet van een magische goochelshow Zaandam waarin de kunst der magie en een heerlijk driegangen diner samen komen. Laat u betoveren door de trucs van onze Magic Steve aan uw tafel of op een podium. Verbaasde kreten klinken tijdens de avond waarbij onze goochelaar u blijft verbazen! Tussen de gangen door zal hij u voorzien van vingervlugge goocheltrucs op het podium maar ook aan tafel. Jarenlange ervaring brengt hij bij u deze avond waarbij de trucs onder uw neus gebeuren. Kijk goed want u gelooft uw eigen ogen niet!

Gedurende deze dinershow serveren we u in drie gangen een heerlijk diner bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. U beleeft een fascinerende avond in de vorm van een compleet programma vol entertainment en culinaire hoogstandjes. Uiteraard is dit magisch diner verder uit te breiden met een vierde- of vijfde gang, buffet of extra entertainment. Geniet van een magische avond in het centrum van Zaandam, waarbij u uw ogen uit kijkt! Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   30 personen
   Tijdsduur
   4.00 uur
   Prijs

   € 74,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 40 personen)

   € 72,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 69,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele Goochelaar
   Magische show deel 1 á 30 minuten
   Magische show deel 2 á 30 minuten
   Magische show deel 3 á 30 minuten
   Driegangen Diner 

   1 uitjes gevonden