Salsa Workshop Zaandam!
Omschrijving

Bent u een echte danser? Tijdens deze workshop Salsa Zaandam beginnen uw heupen automatisch te bewegen en komen uw voetjes van de vloer! Onder begeleiding van een professionele dansinstructeur danst u de Salsa. Erg leuk met uw collega’s of tijdens een vrienden of vriendinnenuitje in Zaandam! 

Ontvangst

Op een mooie locatie in het centrum van Zaandam worden u en uw gezelschap ontvangen. Na een korte introductie door de instructeur over de Salsa starten we samen met de eerste pasjes!

Workshop Salsa Zaandam!

Salsa is een zeer populaire dans van Cubaanse oorsprong. De naam komt van een populair radioprogramma gesponsord door een fabrikant van het pikante tomatensausje. Het is ook mooi meegenomen dat de dans meer sensueel (pikanter) is dan de meeste andere Latijns-Amerikaanse dansen. Ten onrechte denkt men nog vaak dat de naam daar vandaan komt. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om Salsa te dansen: Op de eerste tel (op de één: de zogenaamde LA-stijl), op de tweede tel (de zogenaamde New York-stijl), op de drie (veel Antillianen dansen op de 3) of op de 4e tel (o.a. de Son wordt op de 4e tel gedanst). Samen met onze dansinstructeur doorloopt u de verschillende pasjes die bij de Salsa horen. Laat die heupen maar bewegen!

Na een korte pauze gaan we wederom verder en verhogen we de moeilijkheidsgraad. We eindigen deze workshop met een korte gezamenlijke opvoering van alles wat u geleerd heeft over de Salsa. Uiteraard is het mogelijk om dit programma verder aan te vullen met een andere activiteit, heerlijke lunch of uitgebreid diner. Wilt u Zaandam swingend beleven? Dan is deze workshop Salsa Zaandam echt iets voor u! Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

   Specificaties
   Mogelijk vanaf
   15 personen
   Tijdsduur
   1.30 uur
   Prijs

   € 43,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   Inclusief
   Professionele dansinstructeur
   Salsa workshop 1,5 uur
   Sportdrankje tijdens de workshop
   Locatiehuur 

   1 uitjes gevonden